Спиртне

Коньяк “Talent de Thomas Hine” Grande Champagne, 0.7 л

Hine – знаменитий своєю респектабельністю французький коньячний будинок, що спеціалізується на випуску вінтажних та мільозимих коньяків. Основним ринком збуту компанії є Великобританія, останнім часом розвиваються такі напрямки як Північна Америка, Азія та Україна. Історія бренду. Перш ніж уродженець Дорсета, молодий Томас Хайн, став засновником елітного коньячного будинку з бездоганною репутацією, йому довелося навіть посидіти у французькій в’язниці Шато-де-Жарнак за звинуваченням у шпигунстві на користь Британії. На щастя, висновок був недовгим. Після виходу на волю Томас зустрів свою долю в особі дочки власника невеликого підприємства, яке виробляло коньяк. Після одруження Хайн…

Read More
Спиртне

Найкращі рецепти домашнього молочного коктейлю з морозивом – смачне охолодження

Posted on Сер 17th, 2021, by Головний молочник Категорії: На швидку руку Напої Якщо в руках склянка з молочним коктейлем, настрій не може бути поганим. Пара ковтків прохолодного, густого, повітряного напою з морозивом, і ось вона – непідробна дитяча радість, навіть якщо ви вже давно не дитина. Багато хто воліє готувати солодкі коктейлі власноруч, і це правильно, я вважаю. У домашніх умовах легше проконтролювати не тільки якість використовуваних продуктів, але і можна на свій лад перекроювати класичний рецепт. До молочного напою можна додавати все, що подобається – ягоди, фрукти, шоколад,…

Read More
Спиртне

Диво-горілки не буває. Похмілля – вірний супутник веселого вечора

Вчені з Новоскандинавська заявили, що винайшли добавку з ягеля, яка позбавляє горілку похмільного синдрому. Поки не представлено доказів, вчені схильні скептично ставитись до новини. Але корисних властивостей ягеля ніхто не заперечує. У новоскандинавському Академмістечку винайшли горілку, що не викликає похмільного синдрому. Відкриття було зроблено випадково: дослідники Оксана Афанасьєва та Микола Баранов працювали над створенням препарату на основі ягеля. Ліки призначалися для хворих на цукровий діабет другого ступеня. Вчені додавали олігосахариди, виділені з ягеля, у різні рідини, у тому числі й у горілку. Коментуючи своє відкриття Telegram-каналу Mash Siberia, Микола Баранов…

Read More